20 jaar Loud Noise: Jubileumfeest op 6 oktober in Dynamo, Eindhoven!

20 jaar Loud Noise: Jubileumfeest op 6 oktober in Dynamo, Eindhoven!

2018 gaat te boek als een speciaal jaar voor het evenementen- en boekingskantoor Loud Noise. Het bedrijf bestaat 20 jaar, wat natuurlijk gevierd moet worden. Op 6 oktober vindt er een jubileumfeest plaats in Dynamo Eindhoven. Tijdens deze avond viert Loud Noise het verleden, het heden en de toekomst.

Loud Noise is het onderkomen van gevestigde rock-, metal-, en hardcorebands zoals Metal Church, Napoleon, Vandenberg’s Moonkings, Don Airey (Deep Purple), Turnstile, Oceans Ate Alaska, Green Lizard, No Turning Back, Trapped Under Ice en meer. Ook opkomende bands, zoals Ego Kill Talent, Sisters Of Suffocation, For I Am King en Crystal Lake horen bij het roster van het bedrijf.

In het najaar van 1998 richtte Tjerk Maas en Koos van Os het boekingskantoor op. Dit viel tegelijkertijd met de opening van poppodium 013 in Tilburg, waar beide mannen actief waren als promotors van concerten. Door de jaren heen was Loud Noise het onderkomen van diverse (metal) bands, van Volbeat tot Monolord, tot Cephalic Carnage tot Jaya The Cat en meer.

In 2015 organiseerde Loud Noise voor het eerst Dynamo Metal Fest in Eindhoven, geïnspireerd door het wereldberoemde festival Dynamo Open Air. In 2016 voegde Into the Grave- en CityRock-organisator Paul van
Berlo zich bij het bedrijf. Hierdoor groeide het bedrijf uit tot een sterke concurrent in de hedendaagse metal-, rock-, en hardcorescene. Het tot stand komen van het nieuwe en populaire hardcorefestival The Sound Of Revolution (het geesteskind van boekingsagent Martijn van den Heuvel) bewijst dit wel. Met ieder jaar meer evenementen en nieuwe bands op het roster blijft Loud Noise zich ontwikkelen.

Tjerk Maas over het jubileum: “Ik besefte niet dat ik al zo lang met Loud Noise bezig ben, totdat onze pr-medewerker de teksten van de nieuwe website nakeek en zei dat Loud Noise twintig jaar zou worden. Toen ik samen met Koos in het vorige millennium begon, had ik nooit gedacht dat Loud Noise jaren later een gevestigd Europees merk zou worden. Ik ben trots op het bedrijf dat er nu staat. Ook heb ik niet veel reden nodig om een feestje te organiseren, dus het jubileumfeest was een no-brainer. Je zult verrast zijn over het programma van deze avond.”

Het exacte programma wordt later bekend gemaakt, maar verwacht optredens van de beste artiesten uit de Loud Noise-stal en terugblik op de geschiedenis. De kaartverkoop voor het publiek start ook op een later
moment. Zet 6 oktober alvast in de agenda, want dit wordt een avond om niet te missen.

Related posts

De eerste namen voor Into the Void 2016 aangekondigd!

LiveReviewer

Abbath unleash first track and cover art of new album

LiveReviewer

Blind Guardian release first album trailer from “Beyond The Red Mirror”

LiveReviewer
UA-17622028-3