Ass To Mouth – Degenerate – Selfmadegod Records 2014, out now!

Ass To Mouth – Degenerate – Selfmadegod Records 2014, out now!

Ass To Mouth is opgericht in december 2004 door Sandro, Jarek, Maciek en Pablo. Ze hebben al veel live gespeeld in Polen en omgeving met grote namen als Ahumado Granujo, Parricide, Squash Bowels, Jig-Ai en Neuropathia. Ook hebben ze gespeeld op festivals als Fekal Party and Napalm Over Warsaw. In november 2006 hebben ze hun MCD “Asses For The Masses” uitgebracht. Halverwege 2007 heeft Sandro plaats gemaakt voor Jankes als zanger en met Jankes hebben ze 5 nummers opgenomen voor de 7″ split met Jig-Ai. (Nu werd deze pas uitgebracht in 2011 door Bizarre Leprous Productions). Op deze split hebben ze zich vergrepen aan de Queen cover “We Will Rock You” en met succes, wat een lekker nummer zeg! Na deze split volgde hun eerste full length “Kiss Ass”, uitgebracht door Lifestage Productions in 2008. Verder hebben ze naam gemaakt op festivals als Obscene Extreme in Tsjechië, SWR Metalfest in Portugal, Arsch Cholio in Germany, Death By Thousand Cuts in Tsjechië en verschillende shows in Europa, waaronder Nederland. Ook nu bleef de stoelendans niet achterwege. Jankes vond het mooi geweest en Ass To Mouth is tijdelijk verder gegaan als trio. In 2010 is in Kuba (ex Self-hate, ex Toxic Bonkers) de opvolger gevonden om zijn fluwelen strotje. Het eerste wapenfeit met Kuba is Degenerate.

Ass To Mouth is:

Kuba – vocals
Jarek – bass/vocals
Maciek – guitar
Pablo – drums
Degenerate

DEGENERATE
download (11)
Wat ben ik blij dat ik deze cd mag reviewen, want wat luister ik graag naar dit soort grindorkestjes. Deze vriendelijk ogende Polen zijn met “Degenerate” toegekomen aan hun tweede langspeler en hebben in hun strak gespeelde grind wat punk invloeden laten doorsijpelen. “Degenerate” knalt meteen uit de speakers met “44&41”, een heel fijn nummer die meteen laat zien dat deze gasten echt weten hoe je een geweldige pot grindcore speelt. Het lekker zware en volle gitaargeluid, de strakke drums en de afwisseling in de zang maken het plaatje compleet. Er wordt gegrunt, gekrijst samen geschreeuwd en zelfs de pigsqueels komen langs. Is het origineel? Nee. Is het lekker? JAZEKER!! Tijdens het luisteren komt de naam “Neuropathia” regelmatig bovendrijven en dan vooral het geweldige “Satan is a Cunt” album, maar ook een naam als Blood Duster wil ik als referentie noemen. Dit is goed te horen in het nummer “Drunk & Stoned”. Vergelijkbare bands zijn ook Greedhale en Jig-Ai. Ik hoop dat ze deze nummers eens live komen brengen in de buurt, ik weet zeker dat dit live voor een geweldig feest gaat zorgen met de nodige circlepits, pogonaises en rondvliegende ledematen. Dan stel ik voor dat ze beginnen met het geweldige “You have 0 friends”. Daar gaan ze vrienden mee maken!

Conclusie:
Degenerate” is een verplichte aanschaf voor elke grindcore liefhebber. Ik weet zeker dat deze cd nog regelmatig zijn rondjes blijft draaien in mijn cd speler… Horns Up!!

Score: 4,8 out  5

Tracklist:

01 – 44&41
02 – Under The Razor’s Edge
03 – Sentenced To Grind
04 – We Are The Pigs
05 – One Shot Too Far
06 – Drunk & Stoned
07 – One Mackerel Drama
08 – Mama I’m Not Coming Home
09 – Here Comes Mr. Pig
10 – Alcowhore
11 – Dead Kaczynskis
12 – Brainless Retards
13 – Suffer The Hangover
14 – Idiots Crusade
15 – The Good, The Bad And The Dead
16 – Generation GrindCore
17 – You Have 0 Friends
18 – 13
19 – Degenerate
20 – Scumbag

Links:

https://www.facebook.com/assgrindsystem
http://www.assgrindsystem.com
http://selfmadegod.com/en/shop/item/8283

Door: Rot’nRoy

 

Related posts

MERCURY FALLING – INTO THE VOID – PHONOTRAXX / ROCK INC. – OUT NOW

livereviewer

Meshuggah release 360° lyric video for second single ‘Nostrum’

LiveReviewer

OFFICIUM TRISTE – THE WOUNDED AND THE DYING

livereviewer

1 comment

Jig-Ai -"Rising Sun Carnage " -Out now! - LiveReviewer.com May 6, 2014 at 08:32

[…] En wat is een grind band zonder minimaal een split CD ? Dus er kwam in 2011 een split CD samen met Ass To Mouth. (lees review van Ass To Mouth HIER) […]

Comments are closed.

UA-17622028-3