Black Box Revelation speelt live bij David Letterman

center

Black Box Revelation is de voorbije twee maanden niet voor niets naar de Verenigde Staten afgereisd. De Belgische rockband gooide hoge ogen als voorprogramma van Jane’s Addiction en mag binnenkort als klap op de vuurpijl live gaan optreden in The Late Show van David Letterman. 

Zowat een jaar geleden tekende Black Box Revelation een contract bij het Amerikaanse platenlabel C.E. Music om ook in de Verenigde Staten voet aan grond te krijgen. C.E. Music wordt onder meer gefinancierd door de firma van talkshowhost David Letterman. En die heeft er blijkbaar geen spijt van dat hij de Belgische band in huis heeft gehaald: drummer Dries Van Dijck en zanger/gitarist Jan Paternoster mogen ook aantreden in Lettermans talkshow op de Amerikaanse zender CBS.

Black Box Revelation gaat in het populaire programma zijn laatste album ‘My Perception’ promoten. Wanneer het optreden te zien zal zijn op de Amerikaanse televisie, is nog niet bekend.

Het zal overigens niet voor het eerst zijn dat Van Dijck en Paternoster te horen zijn op de Amerikaanse televisie: hun nummer ‘Madhouse’, de openingstrack van hun jongste album, werd ook gespeeld in een aflevering van de serie ‘Californication’ (episode 509).

Black Box Revelation is momenteel terug in België en komt deze maand ook naar Nederland om ‘My Perception’, uitgebracht in oktober vorig jaar, aan de fans te laten horen.

Live:
26-apr-12 Effenaar – Eindhoven
27-apr-12 Luxor Live – Arnhem
28-apr-12 Mezz – Breda

Related posts

EPICA: New Videoclip „Storm The Sorrow“

livereviewer

HAIL OF BULLETS LAUNCH ALBUMTEASER

livereviewer

ARTILLERY signs to Metal Blade!

livereviewer
UA-17622028-3