Cancer komt naar Schoonebeek

CANCER (UK) headliner Schoonebeek Deathfest
Schoonebeek Deathtfest heeft zojuist de Britse deathmetal grootheid CANCER aangekondigd als headliner voor de 2019 editie, op 7 september aanstaande.
CANCER kan gerust in een illuster rijtje worden geplaatst. De band gaat, op een paar onderbrekingen na, al mee vanaf 1988. In die tijd werden er een zestal albums uitgebracht. Waarvan de laatste dateert van eind 2018 (Shadow Gripped), na een periode van 13 jaar zonder studio albums.

Inmiddels zijn 8 namen aangekondigd voor het kleine (max. 400 tickets) festival in Drenthe en de lineup is rustig internationaal te noemen. Naast Cancer werden al eerder Decaying (FIN), Dead Head (NL), Slaughterday (GER), Ekpyrosis (ITA), Galvanizer (FIN), Trial of Death (GER) en Supreme Carnage (GER) aangekondigd.
De negende en laatste band zal ook binnenkort worden aangekondigd. En als we de organisatie mogen geloven, zou dat zomaar het omgekeerde kruis op de taart kunnen worden…..

Tickets voor SDF 2019 kosten 20 euro in de voorverkoop en zijn online verkrijgbaar via de link op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/schoonebeekdeathfest

Related posts

Memoriam will unleash their debut ” For the Fallen”on march 24th

livereviewer

Photo report: MTV Headbangersball: Kataklysm / Whitechapel / Fleshgod Apocalypse / Dyscarnate – Patronaat Haarlem, 08-12-2019

LiveReviewer

Video voor de nieuwe single van Beyond The Labyrinth nu online !

LiveReviewer
UA-17622028-3