Cancer komt naar Schoonebeek

CANCER (UK) headliner Schoonebeek Deathfest
Schoonebeek Deathtfest heeft zojuist de Britse deathmetal grootheid CANCER aangekondigd als headliner voor de 2019 editie, op 7 september aanstaande.
CANCER kan gerust in een illuster rijtje worden geplaatst. De band gaat, op een paar onderbrekingen na, al mee vanaf 1988. In die tijd werden er een zestal albums uitgebracht. Waarvan de laatste dateert van eind 2018 (Shadow Gripped), na een periode van 13 jaar zonder studio albums.

Inmiddels zijn 8 namen aangekondigd voor het kleine (max. 400 tickets) festival in Drenthe en de lineup is rustig internationaal te noemen. Naast Cancer werden al eerder Decaying (FIN), Dead Head (NL), Slaughterday (GER), Ekpyrosis (ITA), Galvanizer (FIN), Trial of Death (GER) en Supreme Carnage (GER) aangekondigd.
De negende en laatste band zal ook binnenkort worden aangekondigd. En als we de organisatie mogen geloven, zou dat zomaar het omgekeerde kruis op de taart kunnen worden…..

Tickets voor SDF 2019 kosten 20 euro in de voorverkoop en zijn online verkrijgbaar via de link op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/schoonebeekdeathfest

Related posts

FATAL FORCE – UNHOLY RITES – Metal Heaven – release 20th july

livereviewer

Lamb Of God – Signing with Nuclear Blast, new album in July!

LiveReviewer

Alcatraz Metal Festival Updates!

livereviewer
UA-17622028-3