The Charm The Fury tekent bij Nuclear Blast/Arising Empire !

The Charm The Fury tekent bij Nuclear Blast/Arising Empire !

De Amsterdamse band The Charm The Fury heeft deze week een platencontract getekend bij Nuclear Blast / Arising Empire, ’s werelds grootste platenmaatschappij op rockgebied. De band brengt in maart een nieuw album uit wat wereldwijd zal verschijnen en gaat zowel in Europa als de Verenigde Staten op diverse grote festivals optreden, een unicum voor een band die in Nederland voor het grote publiek nog onbekend is.

De band, die wordt gekenmerkt vanwege hun frontvrouw Caroline Westendorp die zowel kan zingen als ‘grunten’, staat in Europa al enkele jaren bekend om hun energieke shows. Het bracht de band al op diverse internationaal gerenommeerde festivals als Graspop, Download en Bloodstock, maar ook Nederland werd niet overgeslagen met optredens op Lowlands en Fortarock.

The Charm The Fury werd opgemerkt door het boekingskantoor van onder andere Metallica en Linkin Park, wat de carrière van de band in de Verenigde Staten een flinke kickstart gaat geven in het komende jaar. De band zal komende zomer ook op diverse festivals in binnen- en buitenland te zien zijn.

Links:
The Charm The Fury Facebook
The Charm The Fury Official
Nuclear Blast

Related posts

Live report: Gaahls Wyrd / Tribulation / UADA / Idle Hands – Tivoli de Helling Utrecht, 24-02-2019

livereviewer

Black Sabbath new album will be titled: 13

livereviewer

Review:H.E.A.T. – A SHOT AT REDEMPTION EP – EAR MUSIC – RELEASE: OUT NOW

livereviewer
UA-17622028-3