Donnerwetter doet wereldrecordpoging meeste concerten in 24 uur

Donnerwetter start muzikale elfstedentocht op 6 september.

De nieuwe band Donnerwetter draait op zondag 6 september warm voor hun deelname aan de Popronde door binnen 24 uur elf liveoptredens in evenzoveel steden te geven. De band doopte de mini- tour tot ’The 24 hour World Record Tour’. Het wereldrecord staat momenteel op 10 optredens.

‘Met livemuziek mensen in extase brengen daar is het ons om te doen. Het is daarnaast een mooie gelegenheid om ons serieus voor te bereiden op de Popronde en de plaatopnames een week later’, aldus frontman Rocco Ostermann. De band biedt 50 fans de mogelijkheid om alle optredens bij te wonen. Een partybus volgt de bandcamper naar elke show en iedere fan ontvangt na volbrenging van de muzikale elfstedentocht een tourshirt van die dag. Opgeven kan via ons inschrijvingsformulier. ‘We nemen een huisarts mee om de veiligheid van ons en deze andere 50 topsporters te waarborgen’, aldus Ostermann.

De band is momenteel de route en locaties voor de wereldrecord poging aan het plannen. Geïnteresseerde kroegen, popzalen en festivals kunnen zich melden via de website van Donnerwetter. De voorbereidingen voor de wereldrecordpoging, de zogenaamde ‘Road to 6 September’, zijn te volgen via www.facebook.com/donnerwetterband.
Kosten: €25 incluis drinken/kleine versnapering/tourshirt.

Donnerwetter werd opgericht door Rocco Ostermann en Wout Kemkens, beide bekend van Shaking Godspeed. De band staat deze zomer o.a. op het Valkhof Festival en Pedro Pico Pop. Donnerwetter bestaat uit Rocco Ostermann (zang/gitaar), Mike Visser (drums), Matthijs Stronks (toetsen) en Wout Kemkens (gitaar).

Links:
Donnerwetter Official
Donnerwetter Facebook

Related posts

Slayer announces “The Repentless Killogy” motion picture and “The Repentless Killogy, Live At The Forum In Inglewood, CA” LP/CD

LiveReviewer

MADBALL – to headline “Rebellion Tour 4“ ( Melkweg Amsterdam 14-3-2013)

livereviewer

MESHUGGAH – to release live DVD »The Ophidian Trek«!

livereviewer
UA-17622028-3