Entrapment – The Obscurity Within… Soulseller Records – Release 26-10-2012

Een Groninger met een passie voor oldschool Zweedse death metal, heeft met Entrapment al een paar goede demo’s op zijn naam staan. Michel Jonker verzorgt alle instrumenten en vocalen voor Entrapment. Iets wat niet onopgemerkt blijft in het death metal wereldje. Nu Met The ObscurityWithin… is eindelijk het debuut album daar.

 

Entrapment is:

Michel Jonker

 The Obscurity  within…:
Michel Jonker  levert hier met The Obscurity Within…. een naargeestig plaatje af. De sfeer van deze plaat is recht toe recht aan lomp. Op sommige momenten zeer rommelig op andere momenten heerlijk sfeervol. 1 ding is zeker Entrapment schuwt het extreme niet. De plaat is lekker rauw opgenomen en geeft net dat beetje extra sjeu aan de botte brij.  De vocalen worden er heerlijk uit gekotst met veel venijn. Ik was verbaasd naar het jaartal van deze plaat. Het had gerust een obscure plaat uit de jaren 80 kunnen wezen. De stijl doet terug grijpen naar de hoogtij dagen van bands zoals Dismember. Oud Zweeds metaal werk dus! Van een behoorlijk niveau ook en petje af voor Michel die dit kunstje alleen heeft geflikt.

 

Tracklist:

  1. Catatonic Rites
  2. Shallow Breath
  3. The Obscurity Within…
  4. Dead and Cold
  5. Infernal Blasphemies
  6. Anxiety
  7. Eternal Bliss
  8. Mentally Deranged
  9. Soul Entrapment

Score 3,5 out 5

Conclusie:
Nederlands is weer een death metal gigant rijker! Ben je oldschool Zweedse dood metaal fanaat, vergeet dan vooral deze Groninger niet !

http://entrapment2.bandcamp.com/

Geschreven door Ronald van De Baan

Related posts

COATHANGER ABORTION Debuts New Track

livereviewer

UITSLAG Win kaarten voor The Toy Dolls @ Metropool , Hengelo! UITSLAG

livereviewer

Adler – Back from the Dead – New Ocean Media – Out Now!

livereviewer
UA-17622028-3