Exclusieve shows The Haunted en Tribulation op derde editie Graveland

Exclusieve shows The Haunted en Tribulation op derde editie Graveland.

Op zaterdag 7 oktober 2017 vindt de derde editie van Graveland Festival plaats in The Maxx in Hoogeveen. Melodische death metal band The Haunted en Tribulation, een cross-over tussen progressieve black en death metal, zullen hier hun enige opwachting van dit jaar in Nederland maken.

Het Zweedse The Haunted brengt in augustus aanstaande het album “Strength in Numbers” uit, wat in Nederland exclusief te horen zal zijn op het festival. Ook Tribulation maakt haar enige Nederlandse opwachting dit jaar op Graveland, na de release van het album “Melancholia” in 2016. De Zweden brachten later dat jaar nog de single ‘Devilock – Death Comes Ripping’ uit.

De Amerikaanse bands Blood Incantation, Necrot en Spectral Voice geven samen met het Noorse Taake en het Zweedse Lik een internationaal karakter aan het programma. Graveland Festival biedt aanvullend een podium voor opkomende en gevestigde Nederlandse bands in het genre black en death metal. Asphyx, Distillator en Dead Will Walk maken samen met het Hoogeveense Absorbed de line-up compleet.

Graveland Festival wordt gehouden in venue The Maxx en biedt een gratis camping aan bezoekers. Muziekliefhebbers die het festival bezoeken en een aangesloten hotel boeken, kunnen gebruikmaken van de hoteldeal. Meer informatie is te vinden op de website van Graveland.

Links:
Graveland Official
Graveland Facebook

Related posts

SALEM – FORGOTTEN DREAMS – PURE ROCK RECORDS – RELEASE: 6th DECEMBER 2013

livereviewer

CAVALERA CONSPIRACY Unveil Artwork and Track Listing for Pandemonium

livereviewer

Necronomicon – Rise Of The Elder One’s – Seasons Of Mist – Out Now

livereviewer
UA-17622028-3