Heidevolk headliner Bruut Metalfeest Anniversary Edition

Heidevolk 24 juni 2016 Dokk'em Open Air festival Foto door Tonnie Westerbeke
Heidevolk
24 juni 2016
Dokk’em Open Air festival
Foto door Tonnie Westerbeke

Omdat Metalfan.nl dit jaar vijftien jaar bestaat en Metalfront Gorinchem al vijf jaar het Bruut Metalfeest organiseert, hebben we besloten om samen een feestje te vieren. Op zaterdag 10 december houden we Bruut Metalfeest Anniversary Edition in Podium Gorcum te Gorinchem. Vandaag maken we de headliner bekend. De mannen van Heidevolk weten hoe ze een goed feestje moeten bouwen en zij komen dan ook ons verjaardagsfeest afsluiten! Ook kunnen we de komst van het Zweedse Inside The Artist’s Head en Sepiroth uit Nederland bevestigen.

Eerder al hebben we Martyr, Sisters Of Suffocation en Razend uit eigen land bevestigd, evenals het Duitse Manifestic, Off The Cross uit België en Norrsköld uit Zweden. Meer namen volgen binnenkort, evenals informatie over de bandcontest die we lanceren. Daarmee zoeken we een band om het festival te openen. In totaal zullen er twaalf bands deze dag optreden.

Kaarten voor het Bruut Metalfeest Anniversary Edition kosten 15 euro in de voorverkoop of 18 euro aan de deur. Alle informatie vind je op het Facebook event, de site van Podium Gorcum (www.podiumgorcum.nl) en Metalfan.nl   (www.metalfan.nl).

De line-up tot dusver:
Heidevolk
Inside The Artists (SE)
Manifestic (DE)
Martyr
Norrsköld (SE)
Off The Cross (BE)
Razend
Sepiroth
Sisters Of Suffocation

Related posts

BLUES PILL – BLUES PILLS – NUCLEAR BLAST RECORDS – RELEASE: 25.07.2014

livereviewer

Metalnight op 17 -11 -2012 @ Het Podium te Hoogeveen ! komt allen dreiging sluit !!!

livereviewer

COFFINS to release ‘Perpetual Penance’ Double CD collection on June 9th via Horror Pain Gore Death Productions

livereviewer
UA-17622028-3