Immolation met Last Atonement Tour naar Metropool in Enschede op 10 november

In het kader van de Last Atonement Tour 2019 komt het Amerikaanse death metal gezelschap Immolation aanstaande zondag naar Metropool in Enschede. In het kielzog nemen ze mee Ragnarok, Monument Of Misantropy en Embryo.

Immolation, onder leiding van gitarist van het eerste uur Robert Vigna, staat al tien albums lang garant voor een stevig potje Amerikaanse death metal. Het laatste album Atonement is al weer van 2017 en daar gaat vast en zeker veel van gespeeld worden gezien de naam van de tour.

Ragnarok is een Noorse black metal band die ook al weer 25 jaar meeloopt en een behoorlijke live reputatie heeft opgebouwd.Het nieuwe album Non Debellicata komt 15 november pas uit, maar daar gaan ze vast al wel een voorproefje van geven deze avond.

Monument Of Misantropy is een Frans /Oostenrijkse band die onvervalste brutal death maakt. De band is nog jong maar wordt al veel gevraagd als voorprogramma voor de grote jongens in het genre, dus kom gewoon lekker op tijd.

Embryo is een Italiaanse death metal band met symfonische invloeden. Ook nog een vrij jonge band die pas met het album A Step Beyond Divinity op de proppen kwam. Al met al een divers gezelschap, goed voor een avondje stevige metal.

Links:
https://metropool.nl/agenda/immolation/
https://metropool.nl/info/ticketinformatie/

Related posts

LINGUA MORTIS ORCHESTRA – reveal details on the new album

livereviewer

Review: ACCEPT – BLIND RAGE – NUCLEAR BLAST RECORDS – RELEASE: 15.08.2014

livereviewer

SLEEKSTAIN – HARD – SELF RELEASED – OUT NOW

livereviewer
UA-17622028-3