Kutschurft – Kamikaze Kama Sutra – Release: Out Now

Kutschurft – Kamikaze Kama Sutra – Release: Out Now.

kk_front_largeKutschurt is dat ene bandje dat me ooit in de problemen op m’n werk bracht met hun geweldige “kanis in me anus” shirt… Kutschurft, dat bandje dat me doet lachen om “mijn Oma met der Stoma”. Bedankt heren, ik kan d’r nooit meer in de ogen kijken. Nu komen ze ook nog eens weer uit het niks me lastig vallen met een potje “Kamikaze Kamasutra”.
Bedankt heren, precies wat ik kon gebruiken. Vooral de samples van kinderhelden zoals Super Grover deden het enorm goed bij mijn tweejarige dochter die dolenthousiast mee zat te bangen op de achterbank. Mijn vrouw was weer blij met het ronduit zeer creatieve smerige artwork.
Kutschurft verrijkt m’n leven keer op keer. Oh en nu nog even inhoudelijk over de plaat. Kort maar krachtig. Dikke grind met een vette vieze knipoog. Heerlijke benaderbaar voor elke metalhead die van een vies potje humor houdt.

Conclusie: Welkom terug en blijf VIES!

Score: 4,5 out of 5

Links:
Kutschurft Official
Kutschurft Facebook

Tekst: Ronald van de Baan

Related posts

Review: Sabaton – Heroes On Tour – Nuclear Blast – Release: March 4th 2016

LiveReviewer

Review: Stryper – Fallen – Frontiers Records – Release: 16-10-2015

LiveReviewer

Review: 36 Crazyfists – Lanterns – Spinefarm Records – Release: Out now

LiveReviewer
UA-17622028-3