Morbid Slaughter – A Filthy Orgy of Horror and Death – Boris Records – Release: Out Now

Morbid Slaughter – A Filthy Orgy of Horror and Death – Boris Records – Release: Out Now.

mobid“A Filthy Orgy Of Horror and Death”; tja, met zo een titel als debuut heb je meteen mijn aandacht. Morbid Slaughter, opgericht in 2009, heeft al wel een paar demo’s uitgebracht. Toch is dit mijn eerste kennismaking met deze black punkrockers. Geobsedeerd door horror brengen deze mannen een vuige pot black punk. Het is precies wat je van zo een band voor de kiezen wilt krijgen. Vies, rauw en zelfs knullig komt nog bij tijd en wijle in mijn hoofd op. Verwacht geen ingewikkelde riffs en veel knowhow van instrumentgebruik.
Is het dan een potje bagger? Nee, absoluut niet. De heren weten mij toch zeker wel te vermaken met hun simplistische muziek. Hoogstaand is het dus niet en verwacht dan ook absoluut niet een topproductie zoals bijvoorbeeld een black metal band zoals Mayhem. Nee, dit klinkt alsof het op een woensdagmiddag opgenomen is in de schuur bij één van hun moeders thuis.
Het klinkt alsof ik nu zeer verrot over deze plaat loop praten. Maar het is gewoon vies, rauw, eerlijk en vooral fun. Vooral genoten van “Fuck U We Murder”… Sex Pistols in een vuig jasje… Heerlijk. Zo slecht dat het cult wordt.
Snel luisteren als je geen ene fuck om productie geeft en je metal drinkt als je koffie; pikzwart met een flinke scheut horror en punk!

Score: 3 uit 5

Link:
Morbid Slaughter Facebook
Boris Records

Tekst: Ronald van de Baan

Related posts

Review: Souls Of Deaf – Fortune Favors The Bold – Rock Company – Release: Out now

LiveReviewer

Review: Tempt – Runaway – Rock Candy Records – Release: Out Now

LiveReviewer

Review: The Beast of Nod – Arrival – Unsigned – Release: Out Now

LiveReviewer
UA-17622028-3