Nieuwe namen Faster And Louder 17 maart 2018 , Klokgebouw Eindhoven

NIEUWE NAMEN FASTER AND LOUDER 17 MAART 2018 , KLOKGEBOUW EINDHOVEN.

De ritmesectie van Peter Pan Speedrock (Bart en Bartman) heeft wederom een paar topnamen voor hun festival FASTER AND LOUDER weten te strikken. Vandaag worden er maar liefst 6 bands toegevoegd aan de line-up. FASTER AND LOUDER wordt gehouden in het Klokgebouw te Eindhoven op 17 maart.

Het Amerikaanse metal-instituut HIGH ON FIRE bestaat dit jaar 20 jaar en heeft wereldwijd een aantal locaties uitgekozen om dat feit te komen vieren. Dankzij hun goede banden met de Barten en het feit dat ze fijne herinneringen hebben aan hun optreden op Speedfest 2016, werd door HIGH ON FIRE frontman en levende legende Matt Pike en consorten unaniem besloten om het Klokgebouw even lekker heen en weer te laten schudden. Headbangen en samen “Twenty Sunless Years OF High On Fire” vieren.

Als we het dan toch over legendarische frontmannen hebben hebben; LG Petrov en zijn ENTOMBED AD komen laten zien dat ze naast de koningen van de Zweedse HM2 death metal sound ook de uitvinders zijn van het Death-N-Roll genre.

Omdat we op FASTER AND LOUDER naast keihard headbangen ook wel eens zin hebben in een potje scheurende garage-fuzz-rock werd de (hey, komt ie weer!) legendarische Zwitserse frontman Lightning Beat Man gebeld om samen met zijn band THE MONSTERS acte de presence te komen geven. Waar deze band ook speelt, het einde is voorspelbaar: de zaal is omgetoverd in een slagveld van bier, zweet en gelukzalige gezichten!

EASY ACTION komt uit Detroit en is de favoriete band van DINOSAUR JR. Zanger John Brannon (ook een legendarische frontman toevallig) laat met EASY ACTION zijn liefde voor vuige garagerock a la The Stooges zien. Dit zou zomaar eens de verrassing van FASTER AND LOUDER kunnen zijn.

Voor de bezoekers die naast “Cold beer, good food and good music” ook zin hebben in “Blood ,Pus and Gastric Juice”, hebben de Barten de viespeuken van (SCHIRENC PLAYS) PUNGENT STENCH uitgenodigd. Dit Oostenrijkse trio weet hun gore deathmetal in een bijzonder groovend jasje te stoppen. Headbangen en met de heupjes zwaaien dus!

Old school metal met Thin Lizzy leads en lekker hoge “trap in de ballen” zang is wat het Zweedse NIGHT VIPER komt brengen. De band is een graag geziene gast op MetalFestivals wereldwijd en debuutplaat “Exterminator” kon op lovende kritieken rekenen. BANG YOUR HEAD!

Meer info op: https://fasterandlouder.nl/

Related posts

Review STOMA – THE GLORIFICATION OF SEXUAL DEPRAVATION – Bizarre Leprous 2012

livereviewer

Photo report: Beyond The Black / Mister Misery – Metropool Enschede, 01-11-2019

LiveReviewer

Devilish Impressions on vinyl!

livereviewer
UA-17622028-3