Noord Geldersch Metaal presenteert : Tribal Spirits – Sexession Org – Overruled

Nu Aaltjesrock er helaas weer opzit geven we je amper 2 maand om bij te komen en dan begint ons volgende feest op 7 december alweer. Misschien ook wel ons laatste feestje, maar dat ligt er net aan of de Mayanen het goed hebben voorspeeld. Want wij zijn van plan om na 21 december ook gewoon verder te rocken.

Als headliner hebben we deze avond gekozen voor een oude bekende band, in een nieuwe setting.

Na lange tijd van afwezigheid  zijn ze, na het verkrijgen van een nieuwe gitarist en de oude gitarist op zang, weer terug.  Daarnaast zijn ze ook nog eens bezig met de opname van een nieuwe EP!

In Harderwijk en omgeving heeft deze trashband al enige reputatie opgebouwd en nu kan de band laten zien dat ze het met de nieuwe line up nog steeds waard zijn.

Tribal Spirits speelt stevige trash met een licht melodisch, maar toch doorbeukend geluid en zullen zeker het publiek lekker los laten gaan.

http://www.tribalspirits.nl/

Als 2e band van de avond is er gekozen voor de uit Zutphen afkomstige trashrock-band Sexession.

Sexession bevat een aantal bandleden die al ervaring in meerdere topbands in de Nederlandse Metalscene hebben opgedaan. Denk hierbij aan bands als Goddess of Desire en Deadcell.

De trash van Sexession is hard, snel en brutaal.

Melodie wordt goed afgewisseld met niet te zware grunts en live weten ze er ook altijd een goed feest van te maken.

http://www.sexession.org/

En als opener van de avond hebben we gekozen voor de nieuwe band Overruled.

Overruled wist velen al op Occultfest te verrassen toen ze op het laatste moment moesten invallen voor een band die uitviel.

De band weet een fijne mix van heavy metal en trash neer te zetten. Denk hierbij aan de stijl van Anthrax en Metallica.

Naast een aantal eigen nummers bestaat veel van het repertoire van deze beginnen trashers nog uit covers, welke altijd een goede sfeer weten mee te geven voor een geslaagde metalavond.

http://www.overruledband.com/

Zaal open: 20:00
Toegang tot: 23:55
Aan de deur: € 6.50