NOORDGELDERSCH METAAL DEATH METAL PACKAGE OP ZA 19 JANUARI!

 Op zaterdag 19 januari is het weer zover! De drums zullen klappen, gitaren zullen knallen, de bas zal doorbeuken en de zangers trekken hum smoelen open voor wat ouderwets gruntwerk.

Jep! We gaan een old-school Death Metal avond neerzetten in Estrado om het metaljaar 2013 te openen. We trappen het jaar af met de band Khaoz. Khaoz is zeker geen onbekende in Harderwijk en in  Estrado daar ze hier al verscheidene keren hebben gestaan. Totnogtoe is hun oldschool death metal met twee verschillende grunters nog altijd goed in de smaak gevallen bij het publiek, dus wat voor betere manier om het jaar af te trappen?

http://www.khaoz.nl/

Als 2e band hebben we deze zaterdag Dictated staan. Dictated weet met hun snellere en melodische stijl toch af te wijken van de old school death metal bands die we deze avond hebben. De melodischere en experimentelere kant van Dictated geeft dit toch een uniek geluid binnen de Death Metal. Verwacht een heerlijke partij harde herrie met genoeg gelegenheid om te beuken.

http://www.dictatedmusic.com/

En als afsluiter hebben we Houwitser. Deze band draait al wel een tijdje mee in Nederland en heeft ook een goede live reputatie. Op Aaltjesrock vorig jaar hebben ze ons ook laten zien dat ze deze reputatie daadwerkelijk waar maken. Nu hebben ze zelfs recent een aantal nieuwe nummers opgenomen waarvan wij vast en zeker het een en ander mogen gaan horen.

Ongetwijfeld zullen ze ditmaal iedereen laten zien hoe een stevige partij Death Metal nu moet klinken. Alles zit erop en eraan, dus zorg er maar voor dat je je nek niet verliest tijdens het headbangen.

http://www.houwitser.nl

 


Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Toegang tot: 23:55

Voorverkoop: € 10.00
Aan de deur: € 10.00
Vriendenprijs: € 8.50 (aan deur)
> BESTEL KAARTEN

Related posts

Black-Bone -Back To Mayhem – Rough Trade -Out Now

livereviewer

CONCERT TIP: JUDAS PRIEST OP 24 MEI IN RODAHAL KERKRADE

livereviewer

NIEUW VIDEOCLIP VAN OLDSCHOOL METALBAND BURNING IS UIT!

livereviewer
UA-17622028-3