Ook Malignant Tumour naar Pitfest 2019

Ook Malignant Tumour naar Pitfest 2019.

Pitfest heeft met Malignant Tumour inmiddels de 19de band aangekondigd. Volgende week worden er weer twee nieuwe namen vrijgegeven.

Gooi Motörhead, Skitsystem, Venom en Sodom in een roestige Tsjechische mixer en het resultaat is smerige metallic crust’n’roll van Malignant Tumour. De band werd al in 1991 opgericht in Ostrava, niet lang na de val van het ijzeren gordijn. De band bracht veel materiaal uit in de DIY scene in de hele wereld. In 2003 veranderde de complete lineup, op het muzikale brein en origineel lid BILOS na. De muziekstijl ging veel meer in de richting van vieze metallica crust’n’roll.

De band leverde al zes full-length albums af en veel andere opnames op underground labels. Het laatste album (The Metallist) werd uitgebracht door Unrest Records in de herfst van 2016.

Malignant Tumour speelde al meer dan 1000 gigs over de hele wereld en stond op aansprekende festivals als Obscene Extreme, Brutal Assault, With Full Force, Maryland Deathfest, Party San en Bloodshed Fest. Ook tourden ze met het legendarische Possessed en waren ze twee keer support van het machtige Slayer.

Links:
Pitfest Official
Malignant Tumour Facebook

Related posts

OVERLAND – EPIC – ESCAPE MUSIC – RELEASE: 21 FEBRUARI 2014

livereviewer

3 NIEUWE NAMEN GRASPOP

livereviewer

Slegest – Løyndom – Dark Essence Records – Out Now

livereviewer
UA-17622028-3