Resumed – Alienations – Bakerteam Records – Out now

Resumed – Alienations – Bakerteam Records – Out Now.

466450Voormalig Holy Terror gaat nu onder de noemer Resumed en komt onder de vleugels van Bakerteam Records met hun debuut “Alienations” op de proppen. Heerlijke psychedelische death metal van de bovenste plank als je het mij vraagt. Dit is de plaat om mijn vrouw helemaal gek mee te krijgen. Laat staan hoe de buren over me denken als ik deze groovende prog plaat uit de boxen laat knallen. Er zit funk, jazz, fusion, Latin maar vooral een dikke brij metal in de muziek van deze jonge metalheads.
‘T is even wennen, maar zekers niet vies. De jonge honden van Resumed hebben me weten te overtuigen dat net op het randje van gestoordheid gaan zitten, helemaal nog niet zo gek is.

Heerlijke riffs met virtuoos gepriegel van de bovenste plank voorzien van verschillende prog uitspattingen..  Ik zeg: kom maar op met de volgende plaat.

Score: 4 out 5

Link:
www.facebook.com/Resumed

Tekst: Ronald van de Baan