Livereview: Revamp & My Propane @ Romein Leeuwarden

07-02-2014 ReVamp + My Propane

De locatie is Poppodium Romein te Leeuwarden, een schitterende oude kerk in het oude centrum van de Friese hoofdstad. Op het programma staat ReVamp, met in het voorprogramma My Propane.

_DSC1351_1My Propane ging meteen enthousiast van start met een energiek nummer! Het publiek kwam daarom ook al snel lekker los. My Propane zou je nou niet direct in het voorprogramma van ReVamp verwachten qua muziekstijl, maar dat er een uitstekend stel muzikanten op het podium stond, werd wel snel duidelijk. De heren speelden een lekkere mix van stevige en energieke nummers.

_DSC1549_1Na een korte adempauze was het tijd om te gaan genieten van ReVamp, de band rondom leading lady Floor Jansen.

Dat de heren en dame er zin in hadden vanavond, was te merken. Het plezier en de energie spatte van het podium en reacties van het publiek bleven dan ook niet uit.
Lekkere harde nummers werden afgewisseld met gevoelige ballads, flitsende gitaarsolo’s, zuivere zang en stevige grunts van Floor.
De nummers volgden elkaar in rap tempo op, niet teveel geouwehoer tussendoor, zonder dat het gehaast over kwam.
Er was leuk contact tussen publiek en band. Floor kreeg een aantal malen onverwachte feedback, wat zeer werd gewaardeerd…

Zowel muzikaal als qua show een act van niveau! Al met al een geweldig stukje muziek van de bovenste plank en een bijzonder leuke en sfeervolle avond!

Tekst en Foto’s : Erwin Jonkman

Related posts

Live report: Distillator / Space Chaser / Grown Cold – Metropool Hengelo, 18-05-2018

LiveReviewer

Hammerfall, Orden Ogan, Serious Black – 013 Tilburg, January 19th, 2015

livereviewer

Live report: Ancient Bards / Trick or Treat / Valkyre – Willemeen Arnhem, 23- 10-2016

LiveReviewer
UA-17622028-3