ScumBash #4 op zaterdag 4 maart 2017 in RDM Onderzeebootloods Rotterdam

ScumBash #4 op zaterdag 4 maart 2017 in RDM Onderzeebootloods Rotterdam.

ScumBash​​Een nieuwe editie, een nieuwe datum en een gloednieuwe locatie. Maar wèl hetzelfde succesvolle festival: de vierde editie van het Rotterdamse rock-‘n-rollavontuur SCUMBASH vindt volgend jaar plaats op zaterdag 4 maart in de RDM Onderzeebootloods in de Rotterdamse haven (adres: RDM-straat 1). De eerste bevestigde namen zijn Kadavar (D), Legion Of The Damned (NL), Batmobile (NL), Backfire (NL), Death Alley (NL) en Fleddy Melculy (BE). Meer nieuwe acts worden spoedig aangekondigd. De voorverkoop van de voordelige en gelimiteerde Early Bird- ​(slechts 500 beschikbaar) ​en Kniptickets start nu zaterdag 19 november om 10.00 uur.​
Alle informatie over het festival, over de tot nu toe geboekte bands en tickets​ staat op de website.​ De festivaltrailer staat hier. ​

RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Organisators Schorem Barbier en Paaspop Events zijn erg in hun nopjes met de nieuwe bijzondere festivalplek die één op één bij het stoere en sfeervolle karakter van ScumBash past. De imposante loods is bereikbaar via de weg (fiets, openbaar vervoer, auto, te voet) maar ook via het water (watertaxi en waterbus); deze video geeft een goed beeld van het fraaie pand. De voorgaande drie edities werd Scumbash in de Van Nellefabriek gehouden. Robert van Schorem: “Daar waren we ineens niet meer welkom. Blijkbaar was Scumbash niet helemaal hun ding. Maar we zouden geen Rotterdammers zijn als we daar geen oplossing voor zouden vinden. Dus bezochten we afgelopen maanden een aantal mogelijke locaties en kozen de tofste uit. Eén die smerig, vuig en op en top Rotterdams is. Tussen de containers -in de haven op Zuid- staat die fenomenale RDM Onderzeebootloods nu op ons te wachten.”

Early Bird-tickets ​​a €39,- (exclusief servicekosten) zijn​ ​online ​verkrijgbaar via de website. ​Er zijn slechts 500 Early Birds beschikbaar, dus hier geldt op =op. ​​Ook de ​Kniptickets ​​​zijn gelimiteerd (en verkochten voorgaande jaren razendsnel uit)​; deze​ kosten €30,-.

ScumBash 2013-2015
De eerste drie zeer geslaagde edities van ScumBash trok​ken​
duizenden liefhebbers van psychobilly, punkrock, hardcore, surf, ska, hardrock, country, roots en verwante muziekstijlen -maar vooral ook van een rock-‘n’-roll levensstijl- naar ScumBash in Rotterdam om een mooi feestje te vieren dat een geheel eigen plek in de festivalwereld inneemt.

Links:
ScumBash Official
ScumBash Facebook

Related posts

Overkill komt in februari met “The Grinding Wheel

livereviewer

Memoriam komt met nieuw album “The Silent Vigil”

livereviewer

ISOLE – Album details revealed + New song available for streaming

livereviewer
UA-17622028-3