Tweede editie Metalyard festival op zaterdag 25 maart 2017 in Atak Enschede

Tweede editie Metalyard festival op zaterdag 25 maart 2017 in Atak Enschede.

902f78fd-54eb-443e-a734-1273c9df6ac0Na een geslaagde eerste editie in maart van vorig jaar, waarbij Sear Bliss (HUN) en Slechtvalk (NL) als headliners aantraden in poppodium Atak te Enschede, organiseert stichting Bonavox dit jaar opnieuw het Metalyard festival. Dit jaar zal het eendaagse indoor-festival wederom plaatsvinden in poppodium Atak in Enschede, en wel op zaterdag 25 maart 2017.

Nadat al eerder werd aangekondigd dat Gorgon (FR), Dark Sky (DE), Winterhorde (ISR), Cat O’ Nine Tails (FIN), Death Machine (NL) en Deadly Alliance (NL) zouden aantreden tijdens de 2017 editie van het festival, is nu met de toevoeging van Powerized (NL) en Grown Cold (NL) de line-up voor de tweede editie van het Metalyard festival compleet. En ook deze editie belooft weer een interessante avond te worden, met een brede keuze aan metalbands uit binnen- en buitenland. Gevarieerd wordt het zeker, met power metal en death metal en alles daartussen.

Het concert van Powerized is extra bijzonder omdat de band nog voor de officiële release het debuutalbum live zal aan presenteren. De progressieve metalformatie Winterhorde (ISR) zal tijdens Metalyard een exclusief optreden verzorgen in Nederland.

Links:
Tickets
Metalyard
Atak

Related posts

EDGE – HEAVEN KNOWS – ESCAPE MUSIC –OUT NOW

livereviewer

Impressie luistersessie nieuw album MaYaN

LiveReviewer

CHILDREN OF BODOM – release “Transference” video / launch Jamplify contest

livereviewer
UA-17622028-3