Venom Inc komt naar Pitfest 2019

Ook Venom Inc bevestigd voor Pitfest 2019

De pioniers van extreme metal komen naar Erica! De naam VENOM is een begrip in de metalscene. Bijna 40 jaar na oprichting, kwam de 1989-1992 lineup (Mantas, Demolition Man, Abaddon) in 2017 met een monster van een album, getiteld “Avé”.

Venom Inc werd in 2015 spontaan geboren tijdens het Keep It True Festival in Duitsland. Mantas en Dolan waren daar geboekt met hun band M:PIRE OF EVIL. Abaddon, die in het publiek aanwezig was, zou tijdens de set aansluiten om wat Venom klassiekers eruit te knallen als extraatje voor de fans.
De band speelt de set, sloot af met “Countess Bathory” en de tent stond op zijn kop. Ze gingen van het podium af, kwamen terug met Abaddon en speelden vier of vijf Venom klassiekers terwijl de tent werd afgebroken.
Dolan zegt: “De reden waarom we het Venom Inc noemen, is zodat mensen snappen dat we niet een Venom II of iets dergelijks zijn. We nemen alles wat we in de muziek doen op in deze band, inclusief onze Venom geschiedenis. En dat is het hele idee achter de band”.
Pitfest vindt plaats op 24 en 25 mei 2019 in het Drentse Erica. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar en zowel de 2017 als 2018 editie waren beide uitverkocht. Tickets en alle info zijn te vinden op de website: www.pitfest.nl

Related posts

Izegrim heading to studio

livereviewer

3rd machine – the egotiator – eigen beheer – out now

livereviewer

Video-Dump: Bekijk hier de nieuwste metalvideo’s

LiveReviewer
UA-17622028-3