Very ‘Eavy organiseert met Fox Nightlife een festival voor alternatieve rock- en metalbands!

Very ‘Eavy organiseert met Fox Nightlife een festival voor alternatieve rock- en metalbands!

Stadskanaal – zaterdag 4 april is er een festival met 10 bands in Fox Nightlife

Drie jaar na de laatste editie van het “Very ‘Eavy Festival” organiseren Very ‘Eavy en Fox Nightlife een festival met maar liefst 10 bands! Allemaal afkomstig uit de drie Noordelijke provincies.

Organisator Hugo Koch vindt het nodig tijd voor een festival waar relatief onbekende maar zeer talentvolle bands een kans krijgen om zich te presenteren op een mooi podium. “Er zijn erg veel bands in de rock-en metalscene die erg graag willen spelen maar simpelweg niet worden geboekt omdat zaaleigenaren ze niet kennen”, aldus Koch. Na 7 zeer succesvolle edities van het “Very ‘Eavy festival” waar bands en bezoekers vanuit de hele wereld naar toe trokken, is het dus nu tijd om aandacht te besteden aan de drie Noordelijke provincies.

9 bands uit Groningen, Drenthe en Friesland zullen op het podium van Fox Nightlife staan: The Real Mccoy ( punk Rock), Stanger (heavy metal), Timber (stoner rock), Angelic Forces (heavy metal), Spooken (doom metal), Heftig (punk rock), Black Fuse (stoner rock), Bad Speed Boys (speed rock) en Maestro (hard rock) zijn de bands die zullen aantreden alvorens de Metallica tribute band No Remorse de dag zal afsluiten.

De zaal zal zaterdag 4 april open gaan om 14.00 uur en de eerste band zal het festival aftrappen om 14.30 uur. Om zoveel mogelijk publiek op de been te krijgen is besloten om de entree zo laag mogelijk te houden. Via de website van Fox Nightlife koop je een kaartje voor slechts € 5,00 en aan de kassa betaal je € 7,50.

Fox Nightlife is gevestigd aan de Hoofdstraat 94, 9501 CP in Stadskanaal.

Links:
https://www.veryeavy.nl/
https://www.foxstadskanaal.nl/events-detailpaginas/-15

Related posts

Review: AYREON – THE THEORY OF EVERYTHING – INSIDEOUT MUSIC/CENTURY MEDIA RECORDS – OUT NOW

livereviewer

DEPARTURE – HITCH A RIDE – ESCAPE MUSIC – OUT NOW

livereviewer

Review: Strigoi – Abandon All Faith – Nuclear Blast – Release: Out now

LiveReviewer
UA-17622028-3