Video voor de nieuwe single van Beyond The Labyrinth nu online !

Video voor de nieuwe single van Beyond The Labyrinth nu online !

Beyond The Labyrinth mastermind Geert Fieuw komt terug ‘van nooit’ weg geweest en gooit het roer compleet om. De man werkt al geruime tijd aan een rockopera rond de figuur van Nikola Tesla. Tijdens het componeren rolde dit werk spontaan uit zijn muzikale brein. Dit nummer paste niet in de format van de rockopera, maar was volgens de bedenker zelf te goed om er niets mee aan te vangen. Geert besloot daarom het nummer om te dopen tot de nieuwe single voor zijn andere project Beyond The Labyrinth. Het nummer zal dus prijken tussen andere nummers die op het nog te verschijnen vierde album zullen staan.

Maar nu naar het nummer zelf. We horen orkestratie met een neuriënde stem. Wanneer ‘de man met het masker’ begint te zingen klopt het plaatje volledig. Dit nummer zou zowaar niet misstaan op de soundtrack van een film! Bij voorkeur uitgebracht in de winter. De warme stem van de onbekende zanger neemt je meteen mee in het verhaal.

Dat Geert van alle markten thuis is, wordt duidelijk met de bijhorende videoclip. De man heeft dit werkje zelf opgenomen op locatie! Laat je meevoeren door de aanstekelijke klanken en deel de video zoveel als je wilt!

Link:
Beyond The Labyrinth Official

Related posts

Corr Mhóna – Dair – Available Now.

livereviewer

SPARKLANDS – TOMOCYCLUS – AVENUE OF ALLIES/GERMUSICA – OUT NOW

livereviewer

W.A.S.P. reveal album details for Golgotha!‏

LiveReviewer
UA-17622028-3