Wildfest: Second edition is coming!!

Wildfest: Second edition is coming!!


 

Mijn Belgenland heeft er sedert vorig jaar een waar hardrock, glam en sleaze festival bij! Wildfest wordt georganiseerd door enkele diehard fans en de band Wildheart zet er ook zijn schouders onder. Op 13 mei 2017 zullen zeven bands het beste van zichzelf geven in jeugdclub De Kuip in Ninove.

Het Belgische NIGHTMARE mag er de aftrap geven en zullen de boel gegarandeerd opwarmen met hun ‘ballsy hard rock’.

Uit het Hoge Noorden komen de Zweden van SUICIDE BOMBERS. Die heren hebben reeds twee albums op hun conto staan en staan bekend als over de top rock ‘n rollers waarbij de rauwe strot van de zanger opvalt

De heren van WILDHEART zelf zullen uiteraard ook een het publiek verwennen. Hun debuutalbum stond vorig jaar in mijn persoonlijke top-10 van 2016.

De gekke bende uit Belfast MAVERICK heb ik al meerder malen aan het werk gezien. De band is een echte wervelwind op het podium en ze krijgen zeker en vast het publiek aan hun zijde.

De dames mogen uiteraard niet ontbreken en het Schotse THE AMORETTES zijn het daar uitermate geschikt voor. Hun no-nonsense hard rock knalt als geen ander en dit wordt gegarandeerd een feestje!

De noren van NITERAIN brachten vorig jaar hun twede album ‘Vendetta’ uit en ik was danig onder de indruk. Ze brengen een rauwe vorm van sleaze met invloeden van Motley Crue en LA Guns.

Headliner KISSIN’ DYNAMITE gaan al enkele jaren mee en heeft het publiek keer op keer een geweldige avond. Ze zullen een bonte mengeling van hun albums op ons loslaten en vooral hun laatste album ‘Generation Goodbye’ zal niet vergeten worden,

Dus al wie zijn hart verloren heeft aan glamrock en sleazy stuff moet gewoon afzakken naar Ninove en we maken er gewoon een wild feestje van!
 

Tickets kan je hier bestellen: http://www.wildfest.be/tickets/

Related posts

INSANITY REIGNS SUPREME will release their fourth studio album, “Unorthodox”, on January 16th via Shiver Records.

livereviewer

Children Of Bodom – ‘Morrigan’ video clip released‏

LiveReviewer

Hammerfall release first single from “Built To Last “

livereviewer
UA-17622028-3