WIN KAARTEN VOOR DEAD BY APRIL @ PATRONAAT , HAARLEM Afgesloten

Dead By April werd in 2007 in het Zweedse Gothenburg opgericht door de voormalige zanger van Nightrage, Jimmie Strimmel, Marcus Wesslén (By Night) en liedjesmaker Pontus Hjelm. De insteek was van meet af aan een mengsmering van metal en pop te maken, zoals dat nog nooit eerder vertoond was. Het lukte de band, en de twee eerste singles Lost en Stronger werden meteen grote hits in homeland Zweden, en zonder de steun van een bekend label of wat voor professionele reclamefratsen ook won de groep de Best Newcomer on the Swedish Metal Award & Bandit Rock Award in 2008. Daarna waren Engeland en het Europese vasteland aan de beurt, door middels van een tweetal touren, met resp. Skindred en My Passion. Inmiddels strekt hun bekendheid zich uit tot Japan!
In het afgelopen najaar kwam (eindelijk!) hun langverwachte album Incomparable uit (Universal), waarop voor het eerst zanger (‘clean vocalist’) Zandro Santiago te horen is, het nieuwste bandlid. Het optreden in Patronaat is een onderdeel van de begeleidende Europese tour.


Wat kun je winnen:
Patronaat, Haarlem stelt 1 maal 2 kaarten beschikbaar voor de show van Dead by April  op 26 mei.

Wat moet je ervoor doen:
Stuur voor 23 mei een mail met onderwerp “ Jimmy kan zo heerlijk screamen!” naar  info@livereviewer.com . Vergeet niet in mail je gegevens te zetten!

Met dank aan Patronaat Haarlem

Uitslag is op 24 mei, de winnaar wordt per mail op de hoogte gebracht!

UITSLAG :  DE TICKETS ZIJN GEWONNEN DOOR :  LINDA BALOG GEFELICITEERD!!!

Helaas pindakaas voor de medewerkers van LiveReviewer. Zij mogen niet meedoen aan de prijsvragen van LiveReviewer. Tevens gaan wij niet in discussie over de uitslag!

 

 

 

 

Related posts

Nieuwe namen voor festival The Sound of Revolution

LiveReviewer

Lacuna Coil – Broken Crown Halo – Century Media – Release 31-03-2014

livereviewer

Bassist Mortifer van HATE plotseling overleden.

livereviewer
UA-17622028-3