Wordt Occultfest 2016 jouw festival?

Wordt Occultfest 2016 jouw festival?

Occultfest
Occultfest
Dit jaar organiseren we voor de 15de maal Occultfest. Als vanouds met de vertrouwde gemoedelijke sfeer. Met een biertje in de ene hand en een pannenkoek in de andere bandjes kijken en met oude bekenden bijkletsen. Vanuit het authentieke Occultfest podium in de vorm van een kasteel zullen 20 bands met alle plezier van de wereld en in de puurste vorm die de metal kunstvorm kent hun artistiek kunnen tentoonstellen. Wie graag wegdroomt bij de gedachte aan de band die ooit het beste album van de twintigste eeuw heeft gemaakt gaat naar City Rock. Wie graag de helden van de toekomst ontdekt komt naar Occultfest.

In 2015 hadden we helaas meer regen en modder dan nieuwe bezoekers om de kosten voor buitenlandse bands te kunnen dekken. Vandaar het idee voor crowdfunding.
Wij zijn zeer verheugd dat onze Belgische vrienden van Thurisaz en Insanity Reigns Supreme met ons het avontuur aandurven om middels crowdfunding Occultfest 2016 EXTRA vorm te geven.
Hiermee willen wij iedereen efficiënt en optimaal de kans geven om ons te steunen om er weer een zowel uniek als authentiek Occultfest van te maken. Steun ons en verdien naast 20 bands een boel gezelligheid en ook minder modder.

Op www.voorjebuurt.nl/occultfest2016 staan diverse mogelijkheden.
Ook dit voorjaar was Occultfest weer mede organisator van de Metal Battle 2016, De hardste band contest van Nederland met 12 provinciale voorronden, 3 veldslagen en een Finale.
Tijdens de finale won Infantry uit de Zaanstreek de publieksprijs en speelt hiermee op Occultfest 2016.
Op 06-06-2016 presenteren we onze programmering op www.occultfest.nl
We zijn ook op zoek naar bands die interesse hebben hun video clip te tonen op de Occultfest afterparty.

Foto: Jeanny Petrocchi, Metalphoto

Related posts

HOLY GRAIL – RIDE THE VOID -NUCLEAR BLAST – RELEASE 18 JANUARI 2013

livereviewer

AANRADER : HAVENROCK 2013

livereviewer

ADLER POSTPONE EUROPEAN TOUR

livereviewer
UA-17622028-3